La Regidoria de Trànsit inicia una campanya contra el soroll de les motos

  

La Regidoria de Trànsit de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa una campanya per encoratjar als conductors de motocicletes sobre la importància de controlar el soroll que aquestes emeten. Cartells, falques de ràdio i controls sorpresa per part de la Policia Local seran els eixos d'aquesta campanya que durarà aproximadament un mes.

 

La importància de controlar el soroll que emeten les motos per a no incrementar la contaminació acústica és l'eix d'aquesta promoció que insta els amos d'aquests vehicles a revisar-los i buscar assessorament en els tallers de confiança. A més, se'ls recorda que la sanció per excés de soroll pot arribar als 500 euros.

 

La Regidoria ha repartit cartells pels diferents edificis públics, instituts i els tallers de motocicletes de la localitat. S'ha realitzat una campanya de falques de ràdio i s'han programat controls aleatoris per part de la Policia Local, en els quals es mesurarà el soroll de les motocicletes i s'informarà  els conductors.

 

«La contaminació acústica disminueix el benestar dels ciutadans, per això és un element important a controlar. Des de la Regidoria hem iniciat aquesta campanya per a conscienciar la població de la importància de no emetre forts sorolls per la salut del veïnat i que, a més, implica sancions econòmiques» ha comentat Jaime Ramis, regidor de Trànsit.

Totes les imatges

Notícia publicada el 15 de Maig de 2018