Esports i Benestar Social obrin la inscripció per a l'escola multiesportiva d'estiu

  

Les regidories d'Esports i de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han organitzat un any més l'escola multiesportiva Mare Nostrum - Basseta de l’oli dirigida a xiquets i adolescents. El termini d'inscripció i sol·licitud d'ajudes econòmiques ja és obert.

 

Aquesta escola d'estiu tindrà dos torns, el primer del 25 de juny al 20 de juliol i el segon de l'1 al 28 d'agost. En ambdós hi haurà activitats esportives, culturals, educatives i eixides a la platja. A més, inclourà activitats complementàries com globoflèxia, papiroflèxia, karaoke, jocs de taula, màgia, anglés o música.

 

Els xiquets i xiquetes assistents podran gaudir també de dies de cinema, de visita als museus, educació viària, medi ambient… i, com a novetats, estaran el Dia del pirata, el Dia del ‘Rei León’ o la Festa de l'escuma.

 

La inscripció es realitzarà en l'Oficina Municipal d'Esports, en el poliesportiu Marta Baldó de 09.00 a 14.00 hores o de 17.30 a 20.00 hores. El preu serà de 73 euros per mes i 30 euros per setmana. Com en les passades edicions, hi haurà ajudes econòmiques subvencionades per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, que es tramitaran a través de la Regidoria de Benestar Social.

 

Els requisits per a sol·licitar aquesta prestació són ser famílies empadronades a la Vila Joiosa amb fills/es menors entre 3 i 18 anys i que la seua renda no supere l'import de l'IPREM. El termini de sol·licitud de les ajudes finalitzarà el 15 de juny.

Totes les imatges

Notícia publicada el 05 de Juny de 2018