El programa Activa-Senior impartirà activitats esportives durant l'estiu per a persones jubilades i pensionistes

  

La Regidoria de Benestar Social de la Vila Joiosa ha organitzat un programa de caràcter esportiu enfocat al manteniment d'hàbits saludables dins la població gran, que pretén integrar l'exercici físic adaptat als nostres majors d'una manera regular i en grup, amb la finalitat d'introduir-los en un ambient jovial i actiu.

 

El programa, que rep el nom d'Activa-Senior, va dirigit a persones de més de 65 anys, jubilades o pensionistes, i en aquest s'ofereixen diferents activitats a realitzar distribuïdes en els mesos d'estiu, que tindran lloc tant en sales del Centre Social, com a l'aire lliure en la zona de la platja.

 

Durant el mes de juny s'impartirà el Taller Activa-T (dilluns i dimarts), que constarà de dos grups, el grup A de 9.00 a 10.00 hores, i el grup B de 10.30 a 11.30 h. Els dijous, de 9.00 a11.00 hores tindrà lloc l'activitat de Passeig Marítim, i els dilluns d'aquest mateix mes hi haurà sessions de Relaxació d’11.30 a 12.30 h.

 

Per als mesos de juliol i agost, es duran a terme les activitats d'exercici en la platja, els dilluns, dimecres i divendres de 8.30 a 10.30h, i en el passeig marítim, els dimarts i dijous de 8.30 a 10.30.

 

«Aquest tipus d'activitats permeten que la població major siga conscient de la importància de crear hàbits, com ara l'exercici, seguir una dieta equilibrada, tindre un bon control emocional i mantindre una àmplia xarxa de relacions interpersonals; com de saber els passos a seguir amb la finalitat de millorar la qualitat de vida» ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social.

 

Per a inscriure-s’hi, s'haurà d'emplenar una fitxa d'inscripció i entregar-la en el Departament de Benestar Social en el Centre Social de la Llar del Pensionista.

Totes les imatges

Notícia publicada el 05 de Juny de 2018