El viler Yassine Talhaoui, subcampió d'Europa de Taekwon-do

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, l’ha rebut al costat dels seus companys Rubén i Laura Parra en l'Ajuntament

  

El jove viler, Yassine Talhaoui, s'ha proclamat subcampió d'Europa de Taekwon-do en categoria júnior en el campionat realitzat a Eslovènia. A aquesta competició també van viatjar els seus companys del club Gym Tae Team, Rubén i Laura Parra, tots ells amb la Selecció espanyola.

 

Els tres esportistes han sigut rebuts pel regidor d'Esports, José Ramón Uclés, qui els ha felicitat i encoratjat a continuar treballant com fins ara, doncs són ja molts els èxits que han recollit en aquest esport.

 

Yassine, a més de proclamar-se subcampió individual, va aconseguir un bronze per equips. Aquest equip el componien esportistes de la Vila i Benidorm, com el seu company Rubén Parra. Rubén també ha tornat d'aquest campionat amb un bonche en tècniques de salt.

 

La pròxima cita per a aquests joves de la Vila és el campionat d'Espanya, que es disputarà el mes de desembre a Marbella. Aqueix campionat és el que permet la classificació per al mundial de 2019, que es disputarà a Alemanya. A pesar que Yassine va quedar en segon lloc l'anterior mundial, no està classificat i ha de disputar el nacional.

 

«És un orgull poder rebre de nou a aquests tres joves, que són exemple de superació i amor per l'esport. Voldria felicitar-los de nou, mostrar-los el suport de la Regidoria i animar-los a seguir així, entrenant dur per a complir els seus somnis» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Notícia publicada el 06 de Juny de 2018