Neteja Urbana impulsa una campanya de conscienciació de la cura del mobiliari urbà per als amos de gossos

  

La Regidoria de Neteja Urbana de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa una campanya amb la finalitat de conscienciar sobre la degradació del mobiliari urbà per part de l'orí dels gossos. Amb aquesta acció es busca que els amos dels animals siguen més respectuosos amb fanals, bancs, façanes, papereres o semàfors i siguen conscients de la deterioració que ocasionen.

 

La campanya es desenvoluparà per diversos mitjans. S'han col·locat 200 banderoles pel centre de la ciutat i s'ha preparat una campanya radiofònica amb falques. A més, en els centres veterinaris de la ciutat es repartiran de manera gratuïta 1.000 botelles i fullets explicatius; a més a més, s'informarà sobre la mescla que cal utilitzar per a netejar l'orí dels gossos, que consisteix bàsicament a mesclar aigua i vinagre blanc.

 

«L'orí dels gossos suposa una deterioració de fins un 50 % en la durada de semàfors, fanals, bancs, papereres i altre mobiliari, que es podria solucionar ruixant aquest orí amb una mescla d'aigua i vinagre blanc, encara que el millor és evitar que els animals orinen en aqueixes zones. És important que el veïnat es consciencie pel bé de tots» ha comentat Jaime Ramis, regidor de Neteja Urbana.

Totes les imatges

Notícia publicada el 07 de Juny de 2018