El professor de la UA, J.A Moya, hissa la Bandera Blava del Club Nàutic de la Vila

Hores abans de l'acte els voluntaris del club han retirat dos contenidors de residus del fons del mar

  

El catedràtic de la Universitat d'Alacant, Jose Antonio Moya, ha sigut el protagonista de la hissada de la Bandera Blava del Club Nàutic de La Vila Joiosa, distintiu que reconeix a l'entitat les seues accions en foment del reciclat de residus, la formació del personal en matèria ambiental, l'organització d'activitats de protecció ambiental i la vigilància en la qualitat de l'aigua entre unes altres.
 
L'acte ha estat presidit per l'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, i  el president del club, José Antonio Chapa. A més han estat presents els regidors de Patrimoni, pascal Amigo; Seguretat Ciutadana, Jaume Ramis; Aigües, Pedro Alemany; així com el director del club, Antoine Ferrer i la tresorera, MªAngeles Ripoll.
 
El president del club Nàutic ha destacat la figura de J.A.Moya, qui a més és soci d'honor de l'entitat, per "participar activament des de fa molts anys en les campanyes d'arqueologia subaqüàtica que es realitzen en el derelicte romà bou Ferrer, així com col·labora en les neteges de fons marins que organitzem durant l'any".
 
L'última neteja de fons ha tingut lloc aquest mateix matí, abans de l'acte d'hissada de la Bandera Blava. En l'actuació de hui s'han extret del fons del mar residus que han completat fins a dos contenidors amb capacitat per a 500 litres cadascun.
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 29 de Juny de 2018