L'Associació Santa Marta presenta la revista oficial de les Festes de Moros i Cristians 2018

  

Els jardins de la  finca la Barbera van acollir ahir el primer acte oficial de les festes de Moros i Cristians de la Vila Joiosa, la presentació de la seua revista oficial. L'acte  va comptar amb la presència del tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Joan Lloret; el president de l'Associació Santa Marta, José Llinares; i les persones que enguany ostenten els càrrecs de rei moro i rei cristià, Pere Miquel Marcet Arlàndiz, dels Beduïns i Pere Soriano Llinares de la companyia Catalans.
 
Durant l'acte s'ha mostrat la publicació, amb les seues ja tradicionals pàgines amb testimoniatges i memòries de festers, fets històrics, concursos, així com totes les persones que seran les protagonistes en les pròximes festes: capitans, banderers, reis; i es recorda especialment als que ho van ser l'any passat. Com és habitual el contingut gràfic és molt gran. 
 
El tinent d'alcalde, Joan Lloret, va felicitar l'Associació Santa Marta per publicar un any més aquesta revista i per tot el treball que des de l'entitat es realitza per a poder gaudir al juliol de les festes. L'edil va recalcar la importància d'aquesta revista “és una xicoteta joia que tots els amants de les nostres festes col·leccionem, perquè en ella acumulem records i persones” va comentar. 
 
Per a finalitzar aquest acte, Joan Lloret va citar a tots els convidats a la presentació de càrrecs festers que tindrà lloc el pròxim 7 de juliol en el recinte del mercat ambulant. Vertader tret d'eixida d'aquestes festes, declarades d'Interés Turístic Internacional. 

Totes les imatges

Notícia publicada el 30 de Juny de 2018