La VI edició del concurs de fotografia #MostralaVila rep 135 fotografies

  

La VI edició del concurs de fotografia digital #MostralaVila va finalitzar dijous passat amb la reunió del jurat amb la finalitat de triar als guanyadors. Enguany s'han rebut 135 fotografies classificades en tres categories: gastronomia, productes locals i paisatges. S'ha triat un guanyar per categoria amb premis de 300 i 100 euros.
 
El guanyador de la categoria d'activitat gastronòmica o culinària és Francisco José Lloret Sáez, per la seua fotografia del ‘allioli’, un producte molt característic de la zona i que en una fotografia mostra la seua essència, en el procés d'elaboració tradicional.
 
Per a la categoria dels productes característics vileros s'ha seleccionat la fotografia de Vicente Sebastià López. Una imatge que mostra la reparació de les xarxes de pesca, una tradició amb molts anys d'antiguitat que es continua duent a terme en el port pesquer de la Vila.
 
En la categoria de paisatges i llocs d'interés, ha resultat guanyadora la fotografia d'Alfonso Béjar Mana, en la qual es plasmen les cases de colors que es troben en la desembocadura del riu Amadori i que representen un dels principals atractius del municipi.
 
El jurat del concurs ha estat compost per Marta Sellés Senabre, regidora de Foment Econòmic; Jaime Lloret Tito, dissenyador gràfic; Victoria Lloret Pérez, fotògrafa i videógrafa i per Jaume Pinet, cuiner.

Totes les imatges

Notícia publicada el 02 de Juliol de 2018