L'Ajuntament de la Vila instal·la 13 reductors de velocitat per a augmentar la seguretat en el passeig marítim

  

La regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha començat la instal·lació de 13 lloms d'ase, des de l'inici del passeig Marítim fins a l'Arsenal, per a reduir la velocitat dels vehicles que circulen. Aquesta iniciativa vol evitar el perill que suposa per a les persones creuar els passos de vianants d'aquesta via, ja que alguns conductors no respecten els límits de velocitat. 
 
Pascal Amigo, regidor de Patrimoni i Serveis Tècnics de la Vila Joiosa, ha afirmat que “aquesta mesura respon a la demanda dels veïns i a l'aposta de la regidoria per la seguretat i l'accessibilitat. Els reductors de velocitat s'han col·locat, just abans del pas de vianants, de manera que no interferisquen en l'accés del nostre passeig que té voreres i calçada a la mateixa cota com a mesura d'accessibilitat” ha remarcat l'edil. 
 
Al costat dels guals s'instal·larà senyalística horitzontal i vertical, que indicarà als conductors que s'acosten a cadascun d'aquests resaltos. Aquesta iniciativa ajudarà a reduir els accidents de trànsit d'aquest passeig. 
 

Notícia publicada el 04 de Juliol de 2018