Benestar Social amplia l'equipament de les platges accessibles

La zona de bany accessible romandrà oberta fins al 15 de setembre

  

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa un any més el servei de platges accessibles que brinda assistència a les persones majors i amb problemes de mobilitat. L'any passat van ser 8.000 persones les que van gaudir d'aquest servei que va créixer un 25% en nombre d'usuaris respecte al 2016.
 
El servei, que està vigilat per monitors, comptarà enguany amb una nova dutxa –que serà instal·lada en uns dies-, més cadires, dos jocs de crosses i dues cadires amfíbies, per a donar cobertura a l'alta demanda que creix any a any. S'han destinat part dels 12.000 euros dels pressupostos per al 2018 per a millores en aquesta prestació. La zona tindran també seients en l'aigua per a afavorir el bany, un àrea que estarà llesta en els pròxims deu dies i que serà coberta per un tendal per a major benestar dels banyistes.  
 
La regidoria destinarà altres 30.000 euros per a una nova furgoneta per al servei de trasllat dels usuaris de diferents punts de la localitat a la platja. L'adquisició d'aquesta furgoneta es troba encara en fase de redacció del plec de condicions, però s'estima que es puga adquirir com més prompte millor. 
 
Aquesta zona es va obrir el passat 15 de juny i dilluns passat va començar a més el transport gratuït per als seus usuaris. L'alcalde, Andreu Verdu i el regidor de Benestar Social, José Ramón Uclés, van acudir a visitar les instal·lacions que romandran en funcionament fins al 15 de setembre. 
 
 “És una prioritat per a l'Ajuntament que totes les persones puguen gaudir de les nostres platges, per això l'ajuda del punt de platges accessibles és necessària per a trencar barreres. Cada any són més les persones amb problemes de mobilitat que fan ús d'aquest servei que esperem siga un èxit també enguany en el qual millorarem les seues prestacions” ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social. 
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 04 de Juliol de 2018