La bandera blava ja oneja a la Platja Centre de la Vila Joiosa

L'alcalde del municipi, Andreu Verdú, ha hissat la bandera al costat dels regidors de Turisme i Seguretat Ciutadana

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha hissat aquest matí la bandera blava de la Platja Centre del municipi, un distintiu que reconeix la màxima qualitat de les platges i que forma part de les cinc banderes recollides pel primer edil a la ciutat de Castelló la setmana passada.
 
Igual que a la platja Centre, les platges de Varadero, la Caleta, Paradís i Bol Nou lluiran també aquestes banderes blaves que han posicionat un any més a la Vila Joiosa com el municipi més guardonat de tota la comarca amb aquest important distintiu. 
 
La hissada de bandera s'ha realitzat en presència del regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Ramis i la regidora de Turisme, Marta Sellés. A més, treballadors del servei de platges han acompanyat a l'alcalde durant aquest acte simbòlic. La bandera blava comparteix espai a la Platja Centre al costat de la bandera Qualitur, atorgada recentment al municipi per l'Agència Valenciana de Turisme, com a reconeixement a l'excel·lència de les platges. En total la Vila compta amb 11 banderes Qualitur. 
 
“Per al nostre municipi és tot un honor rebre les banderes blaves, ja que aquest distintiu demostra el compromís i el treball de la Vila Joiosa amb les seues platges; estem molt orgullosos d'elles i de la important labor que realitzen els edils responsables i funcionaris per a any rere any ser l'Ajuntament més distingit de la comarca” ha conclòs Andreu Verdú.
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 04 de Juliol de 2018