Finalitzen les obres de millora de reparació de 4.100 metres de camins rurals

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la regidoria de Medi Ambient i Aigües, ha finalitzat les obres de reparació de 4.100 metres de camins rurals afectats pels últims temporals. En total s'ha actuat sobre una superfície d'aproximadament 13.500 m².
 
L'actuació ha consistit en la millora del drenatge i la pavimentació dels següents camins: Banyets-Salomó, Edar-partida Rancallosa i Bugada dels Anfondonets a l'Escorxador en Partida Siscar.
 
Aquesta actuació té un pressupost de 134.746,28 euros totalment subvencionat per la Diputació Provincial d'Alacant en la seua convocatòria d'ajudes a favor dels municipis de la província, per a inversions financerament sostenibles destinades a reparació d'infraestructures afectades pels últims temporals.
 
“Estem treballant per a condicionar tots els camins rurals de la Vila, ja han sigut vàries les actuacions realitzades com aquests 4.100 metres, però és necessari més treball. Per això, hem realitzat un projecte per al camí de la Robella i hem sol·licitat diferents subvencions que permeten posar a punt tots els camins rurals de la localitat” ha comentat Pedro Alemany, regidor de Medi Ambient i Aigües. 
 

Notícia publicada el 05 de Juliol de 2018