Urbanisme inspecciona les obres del PP 15 que seran entregades abans de la finalització del mes

  

La Regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament  de la Vila Joiosa va realitzar la setmana passada la inspecció de les obres del PP 15, en el Poble Nou, prèvia a la recepció de les obres que s'estima es realitzarà en unes setmanes. El regidor d'Urbanisme, Jaime Ramis, i l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, van assistir a aquesta inspecció. 
 
El Pla Parcial Poble Nou es va aprovar en 2003 i porta en obres més de tres anys; després de la recepció en unes setmanes la zona ja estarà oberta per a l'ús i gaudi dels ciutadans. El PP 15 abasta un passeig marítim i un parc litoral  amb jocs infantils en el qual s'han plantat arbres i arbustos autòctons, aquest passeig abasta des de l'Amadorio al PP 25. 
 
La zona és urbanitzable i té projectades dues  pomes hoteleres, dues unitats residencials i sengles de sector terciari. A més, s'han creat connexions des de l'Arsenal (carrer Pelayo) fins a la part alta de Puntes del Moro, al seu carrer homònim. S'ha construït també un carril bici en tot el sector. 
 
“Després de més de 15 anys podem veure finalitzat un pla parcial que ja es va incloure en el PGOU de 1999. Volem obrir-ho abans de festes, perquè els veïns puguen gaudir del passeig, el parc i les noves connexions com més prompte millor” ha comentat Jaime Ramis, regidor d'Urbanisme. 
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 10 de Juliol de 2018