300 participants se citen en el Cross i Travessia de la Platja de la Vila Joiosa

Mateo Pesquer venç el Cross amb un temps de 17:08 i la Travessia David Ibáñez amb un temps de 23:41

  

La Platja Centre de la Vila Joiosa va reunir diumenge passat 15 de juliol dos importants esdeveniments esportius: la tercera edició de la travessia nadant i carrera per l'arena amb uns 300 participants. Amb aquestes activitats es buscava acostar l'esport a un dels llocs més emblemàtics de la localitat, ampliant l'oferta esportiva de la mateixa i atraient turisme esportiu.

La carrera per l'arena va començar a les 8.00 hores, i el seu recorregut va ser de 5km al llarg de tota la platja. Els esportistes van eixir des de la zona del Club Nàutic de la Vila Joiosa i  van finalitzar en el mateix punt després d'un recorregut per tota la costa. La travessia nadant va començar les 09.00 hores i va comptar amb dues modalitats, en la normal la travessia serà de 2.000 metres, mentre que en la modalitat infantil el recorregut nadant serà de 500 metres.

Classificació absoluta masculina en el Cross de 5.000 metres:

MATEO PESQUER - ATLETISME MANDARACHE - 17.08

ALEJANDRO GARCIA - TRIATLO LA VILA - 17.22

JORGE GARCÍA - 17.50

 

Classificació femenina absoluta:

GEMMA ANN SELBY - C.A. EL FARO - 20.55

CELESTE PEREZ - NOVELDA CARMENTICA - 22.10

CAROLINA SETH-SMITH - CENTRAL DE SUP - 23.13

 

En la travessia de 2.000 metres la classificació masculina va ser:

 

DAVID IBÁÑEZ - CENTRO EXCURSIONISTES ELDENSE - 23.41

MATEO PESQUER - C.A. MANDARACHE CARTAGENA - 24:52

ALBERTO RAÚL MUÑOZ - CLUB NATACIÓ ALFA IL·LICITANA - 24:56

 

Classificació femenina va ser:

CLAUDIA BAEZA - DAIMIEL - 28:22

ANGELA BAEZA - DAIMIEL - 28:22

AIDA MARTINEZ - CLUB NATACIÓ ALCOI - 28:31

 

L'organització destaca l'alta participació per part d'esportistes d'altres comunitats com Madrid, Murcia o Albacete. La participació femenina va rondar el 25%, encara que és una xifra encara molt baixa, s'espera poder incrementar-la any rere any. Els clubs amb més participants van ser “Se'ns va la pinça” i “Club Atletisme La Nucia”.

El lliurament de premis va ser realitzada per l'organitzador de la prova Pepe Brotons, el gerent del Club Nàutic de La Vila Joiosa, Antonie Ferrer i el regidor d'Esports de la Vila Joiosa, José Ramón Uclés, que ha volgut destacar: “el fet d'acollir aquest tipus d'esdeveniments en llocs tan característics com el són les nostres platges demostra el nostre compromís amb l'esport, acostant a la gent que ho practica als llocs més bonics del nostre municipi” ha comentat.

La prova, que va transcórrer amb normalitat i sense contratemps, va comptar amb la col·laboració de Protecció Civil i Ambulàncies de la localitat i el suport de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, Club Nàutic La Vila Joiosa, Aquarius, Coca Cua, Brumol, Velarte, Pastes Gallo, Safe Siga, Carefood, Leitmotriz i Fitness Corpore. Tots els esportistes van rebre regals i avituallament.

Totes les imatges

Notícia publicada el 16 de Juliol de 2018