La Vila Joiosa presenta la seua nova Unitat Canina de la Policia Local

  

La Regidoria de Seguretat Ciutadana i Trànsit de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha presentat la nova Unitat Canina de la Policia Local. A l'acte han acudit l'alcalde del municipi, Andreu Verdú, i el regidor de Seguretat, Jaime Ramis. 
 
La Unitat Canina  està formada per un grup de tres gossos ensinistrats amb els seus agents i un oficial, i durà a terme tasques de detecció de substàncies il·legals en parcs, jardins, platges entorns escolars o controls de vehicles. A més, comptarà amb una secció pedagògica per a educar i conscienciar als alumnes de diferents centres escolars vilers, quant a la tinença i el control d'aquests animals, la higiene dels espais públics, i sobre els programes de prevenció del consum d'estupefaents.
 
Entre els objectius d'aquesta unitat està proporcionar una major seguretat tant als agents, com a ciutadans i turistes que visiten el municipi en el desenvolupament d'esdeveniments de gran concentració de públic, com les festes de Moros i Cristians. 
“La Unitat Canina és ja és una realitat en el nostre municipi, un servei pioner i molt demandant que contribuirà a millorar la seguretat dels nostres ciutadans.” ha comentat Jaime Ramis, regidor de Seguretat.

Totes les imatges

Notícia publicada el 23 de Juliol de 2018