Es recullen 700 quilos de vidre i quatre contenidors d'estris i fems en la I Jornada de neteja en la Cala

  

La I Jornada de neteja en la pinada de la Cala, fruit d'una col·laboració entre la Regidoria de Medi Ambient i l'Associació de Veïns Independent de la Cala, es va celebrar amb èxit dissabte passat 21 de juliol. 
 
La neteja, que va arrancar a les 8.00 del matí i va tindre una durada de dues hores aproximadament,  es va resoldre amb 700 quilos de vidre i quatre contenidors d'estris i fems. Personal de la Regidoria de Medi Ambient i de Parcs i Jardins i una trentena de voluntaris entre membres de l'associació i veïns, van participar en aquesta activitat al costat del president de l'Associació de Veïns Independent de la Cala, Miguel Ángel Grande i el regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany. La neteja deixa aquesta zona molt propera a la platja completament renovada i lliure de fems, aportant un espai apte per al gaudi veïnal i dels turistes que acudeixen a la Cala. 
 
El regidor de Medi Ambient, Pedro Alemany, va oferir un esmorzar i unes palabas d'agraïment als assistents una vegada finalitzada la neteja. En elles va recalcar la intenció de realitzar una altra acció similar a la fi d'any “volguera agrair la participació dels voluntaris i l'Associació.  Amb aquesta jornada hem aconseguit retirar d'aquesta pinada una gran quantitat de vidres i fems, contribuint a la cura i el manteniment del medi ambient. Espere servisca aquesta acció per a conscienciar als ciutadans de la quantitat de fem que es pot acumular en un lloc públic i no aboquen els seus fems al carrer i zones verdes” ha conclòs l'edil. 
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 23 de Juliol de 2018