La Vila presenta el programa d'espectacles estival ‘Art i Carrer’ que es durà a terme durant tot el mes d'agost

  

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa un any més el programa estival ‘Art i Carrer’, el qual inclourà espectacles de dansa, teatre, música, circ, tallers i exposicions. Aquesta trobada amb les arts tindrà lloc en diferents punts del municipi, entre els dies 1 al 5 d'agost seran les actuacions, mentre que les exposicions es mostraran entre els dies 1 i 30. 
 
Com a novetat en aquesta edició ha posat en marxa el ‘I Concurs d'Escaparatisme Art i Carrer’, organitzat per l'Associació Vilera d'Empresaris, que afavorirà que durant el mes d'agost les arts escèniques lluïsquen en els aparadors dels següents establiments: Natural Optics, Paradis Descans, Guardiola d’homens, Yoyó i Tutú, Els cuses d'Isa, Arti-k, Urban kids, Urban, Especialitats Lloret, Tonás Rocha Òptica, Ángeles Llaz, Esport Kumkgang, Seboleto, Òptica Aitana, Enigma i Rincón d'Art i Menta. Amb aquesta iniciativa es crearà tota una exposició artística a peu de carrer. 
 
Les actuacions escèniques de carrer abasten totes les edats, perquè enguany s'ha inclòs una activitat dirigida a bebés: Bebesol, un concert d'arpa i soprano molt especial que podrà gaudir-se el dimecres 1 d'agost  en l'Espai d’Art Contemporani la Barbera, en dues sessions a les 11.00 i 12.00 hores. L'entrada al concert és lliure amb invitació, igual que per al premiadísimo espectacle Rude de la compañóia Manolo Alcántara que tindrà lloc el dia 3 d'agost en la Finca Barbera dels Aragonés. 
 
La gran programació d'aquest certamen compta amb la col·laboració de l'IES Pere María Orts i Bosch de Benidorm; l'Institut Valencià de Cultura, la Diputació d'Alacant i l'Ajuntament d'Alacant. 
 
La regidora de Cultura, María Angeles Gualde s'ha mostrat “molt contenta amb el treball desenvolupat per totes les persones involucrades en el programa; un any més portem l'art als carrers de la Vila, una forma de difondre la cultura i amenitzar l'estiu en el nostre municipi” ha finalitzat. 
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 24 de Juliol de 2018