Un acte vandàlic inhabilita una de les rampes mecàniques del parc Censal

La Policia ha identificat als infractors que han sigut denunciats per l'Ajuntament Serveis Tècnics ja ha arreglat la rampa que funciona amb normalitat

  

Les rampes mecàniques amb les quals la ciutadania baixa a la platja Centre des del parc Censal van ser objectiu d'una nova acció vandàlica el passat cap de setmana, motiu pel qual va estar inhabilitada a la quarta d'elles.
 
 La rampa es va trobar parada per culpa d'una pilota de futbol que es va col·locar estratègicament per a això. La brigada de Serveis Tècnics va procedir a retirar-ho i va descobrir que s'ha trencat part del mecanisme. El regidor de Serveis, Pascal Amic, va donar part a la Policia Local que ha revisat les càmeres de seguretat situades en la zona i ha aconseguit identificar als delinqüents. El regidor va cursar la denúncia corresponent i l'ordre d'arranjament de la rampa que ja es troba en funcionament. 
 
“Aquesta no és la primera vegada que es priva a veïns i visitants d'un servei públic necessari, sobretot en els mesos d'estiu, per actes vandàlics. Demane la col·laboració ciutadana per a evitar aquests incidents, que no solament impedeixen que uns altres puguen usar les rampes, sinó que tenen un important cost a les arques municipals, diners que podria ser destinat a altres accions. Els culpables aquesta vegada s'han pogut identificar i rebran la sanció corresponent” ha comentat Pascal Amic, regidor de Serveis Tècnics i Patrimoni. 
 

Totes les imatges

Notícia publicada el 27 de Juliol de 2018