‘Art i carrer 2018’ entra en els comerços de la Vila Joiosa

  

El I Concurs d'Escaparatisme d'Art i Carrer ha convertit els comerços de la Vila en un escenari de circ, dansa, música i teatre. Amb aquest concurs, dedicat a les arts escèniques, l'Ajuntament de la Vila Joiosa i AVEA,  Associació Vilera d'Empresaris, han col·laborat per a aconseguir que tota la Vila es convertisca en art. 
 
El comerç de la ciutat s'ha implicat en aquest certamen en el qual han participat 17 establiments. Durant el mes d'agost els comerços implicats lluiran composicions artístiques variades creant una exposició a peu de carrer.  A més, en ells es pot trobar informació sobre el programa i horaris d'Art i Carrer 2018.
 
“Aquest cicle converteix a la Vila en un aparador viu on tots som partícips, tant en els seus comerços com als seus carrers” ha afirmat la regidora de Cultura, María Angeles Gualde.
 
Per a votar els millors aparadors s'ha habilitat la pàgina web www.avealavila.org. Des de l'organització han animat als visitants a compartir imatges de les diferents activitat d'Art i Carrer a través de les xarxes socials amb l'hastag #articarrer2018.
        
Els establiments participants són els següents: 
 
NATURAL OPTICS TEATRE
 
PARAIS DESCANS MÚSICA
 
GUARDIOLA D'HOMENS TEATRE
 
YOYÓ I TUTÚ DANSA
 
ELS CUSES D'ISA TEATRE
 
ARTI-K MÚSICA
 
URBAN KIDS CIRC
 
URBAN DANSA
 
ESPECIALITATS LLORET MÚSICA
 
TOMÁS ROCHA ÒPTICA CIRC
 
ANGELES LLAZ CIRC
 
ESPORTS KUMGANG TEATRE
 
SEBOLETO CIRC
 
OPTICA AITANA DANZA
 
ENIGMA TEATRE
 
RINCÓN D'ART MÚSICA
 
MENTA TEATRE

Notícia publicada el 02 d’Agost de 2018