La Vila Joiosa actuarà en més de 20 punts d'abocaments incontrolats en el seu terme municipal

  

El Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila, Pedro Alemany, s'ha reunit amb  el responsable de la Societat d'Agricultors de la Vega  (SAV), Eduardo Iborra, per a localitzar els punts d'abocament incontrolat que es troben distribuïts pel municipi de la Vila Joiosa. 
 
L'ajuntament de la Vila i l'empresa concessionària de la neteja urbana van acordar actuar en uns vint punts on els principals abocaments són residus inerts, enderrocs d'obres, estris i restes de poda. 
 
Els residus d'aquest tipus han de depositar-se en els llocs adequats per a ells, ja siga en l'Ecoparc (Carretera de Finestrat s/n al costat del càmping Imperi) en el cas d'enderrocs d'obra o restes de poda; o trucar al telèfon del SAV 900504294 i depositar-los en  el cas d'estris. 
 
“Abocar residus en una zona no habilitada per a això és una infracció molt greu que està sancionat des de 501€ a 3.000€”, ha afirmat el Pedro  Alemany al que ha afegit que “els propietaris de terrenys que no posen mesurades per a evitar els abocaments incontrolats o no denuncien podran ser sancionats”. 

Totes les imatges

Notícia publicada el 03 d’Agost de 2018