La Vila Joiosa aprova les ajudes al pagament de l'IBI

  

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat la convocatòria d'ajudes per a l'abonament de l'IBI. Aquestes ajudes, que aniran destinades a famílies amb pocs recursos i col·lectius més desfavorits, tenen un pressupost de 100.000 euros inclosos dins dels pressupostos 2018 de l'Ajuntament. Les bases d'aquesta subvenció van ser aprovades dimecres passat per la Junta de Govern i seran publicades en la pàgina web municipal i en el BOP. 
 
Aquestes ajudes estan destinades a persones en atur de llarga durada, famílies monoparentals/monomarentals, jubilats i pensionistes amb baix nivell de renda, dones víctimes de situació de violència de gènere, vidus/as amb baix nivell de renda, o qualsevol ciutadans amb un baix nivell de renda. 
 
Quant a la presentació de sol·licituds, aquestes es duran a terme en el Registre General de l'Ajuntament de la Vila Joiosa (Oficina d'Atenció al Ciutadà), o mitjançant els mitjans telemàtics de la seu electrònica. El termini de presentació de sol·licituds serà des del 5 d'octubre fins al 30 d'octubre de 2018.
 
L'edil de la regidoria de Benestar Social, José Ramón Uclés, ha comentat que “aquestes ajudes són una mesura que considerem molt necessària, perquè hi ha famílies amb pocs recursos per a les quals és molt difícil poder pagar l'IBI”. 
 

Notícia publicada el 30 d’Agost de 2018