La Vila Joiosa s'adhereix a la convocatòria de subvencions per a inversions financerament sostenibles de la Diputació

Les actuacions sol·licitades són un jardí públic, pavimentació de camins rurals i el canvi de la gespa del Calsita

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha sol·licitat a la Diputació Provincial d'Alacant tres projectes dins de la Convocatòria de Subvencions a favor dels municipis de la província per a inversions financerament sostenibles. El muntant total dels tres projectes sol·licitats ascendeix a 390.000 euros. 
 
L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, ha sol·licitat l'execució d'un jardí públic en la zona ARH-3, entre l'avinguda del Ensenyants de la Vila i la C/ Músic Tito, amb una superfície aproximada de 800m2. Aquesta actuació inclou la pavimentació, plantació d'arbrat i creació d'una zona per a parc caní. 
 
La pavimentació dels camins rurals de les partides Robella, Rodacucos, Partidor i Sendera dels Robelles és una altra de les actuacions sol·licitades. En aquest cas es realitzaran dos tractaments un de superficial en formigó sobre capa de llastos en els camins veïnals i un altre tractament superficial de sòl estabilitzat en la via pecuària. 
 
Finalment s'ha inclòs en aquesta convocatòria la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol del Poliesportiu Calsita.  Es farà una substitució integral de la gespa amb una superfície de 5.643 m2. 
 
“Des de l'Ajuntament continuem treballant per a millorar el nostre municipi amb diferents actuacions com és la cerca de subvencions que milloren les nostres instal·lacions. Gràcies a aquesta convocatòria podrem comptar amb un nou jardí, continuar la labor de millora dels camins rurals i que un camp tan utilitzat com el Calsita compte amb una nova gespa artificial” ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa. 
 

Notícia publicada el 31 d’Agost de 2018