La Costera Pastor celebra aquest cap de setmana les festes de Sant Ramón

  

El barri de la Costa Pastor celebrarà aquest cap de setmana les seues tradicionals Festes de Sant Ramón. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Vila Joiosa i la Comissió de Festes han ultimat els últims preparatius d'aquestes celebracions dedicades a San Ramón Nonato que comencen hui divendres i finalitzaran el diumenge 2 de setembre. 
 
Les festes comencen aquesta vesprada a les 19.30 hores amb un llançament de coets. A les 20.00 hores es realitzarà el primer concurs de disfresses per a xiquets de 2 i 13 anys. A mitjanit hi haurà música per a tots els públics. 
 
El dissabte a les 09.00 hores es despertarà al barri al ritme de xirimita i tabalet amb llançament de coets. A les 11.00 hores els xiquets podran gaudir d'inflables d'aigua i en acabar, a les 13.30 hores, es realitzarà el Primer Concurs de All i oli. A la vesprada hi haurà també inflables per als xiquets i a les 23.00 hores començarà la festa nocturna amb el DJ convidat ‘Sbzn’ i el DJ ‘Vidijumpers’. 
 
L'últim dia de festes, diumenge 2 de setembre, també començarà despertant al barri al ritme de música. A les 10.30 hores hi haurà jocs i maquillatge realitzats per la Comissió i a les 12.00 hores esmorze de 'sobaquillo'. La missa i solemne processó al patró Sant Ramón començarà a les 20.00 hores com a punt i final a les festes.  
 

Notícia publicada el 31 d’Agost de 2018