L'Ermita de la Vila acull el ‘III Gran Premi Escoles de Ciclisme La Vila Joiosa’

  

El barri de l'Ermita de la Vila Joiosa acollirà diumenge que ve 8 de setembre el ‘III Gran Premi Escoles de Ciclisme La Vila Joiosa’ organitzada pel Club Ciclista La Vila Joiosa amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa. 
La prova és puntuable per a la ‘Challenge de Escoles de Ciclisme’ de la provincia d'Alacant. Està dirigida a xiquets federats per la Federació Valenciana de Ciclisme amb edats compreses entre els 6 i 14 anys.
 
La carrera, que començarà a les 18.00 hores, transcorrerà pel barri de l'Ermita sobre un circuit de 1km. Recorrerà els principals carrers, envoltarà la plaça i baixarà fins al col·legi per a tornar a pujar a la plaça en la qual estarà instal·lada la meta. El format de carrera serà contrarellotge individual. 
 
Els corredors es dividiran en quatre categories: promeses, amb una distància de 500 metres; principiants, amb un 1 quilòmetre i alevins i infantils, que correran durant 2 quilòmetres. Els esportistes locals Nico García, Vicent i Marc Zaragoza, del Club Ciclista La Vila Joiosa, ja coneixen el podi en aquesta categoria i esperen revalidar-ho. A més, per als infantils es realitzarà l'última prova puntuable de Gymkhana, on Quico Llinares té opcions en la disputa pel campionat provincial.
 
“Aquesta prova suposa una gran oportunitat per als nostres joves esportistes, que són el futur del ciclisme de la nostra Comunitat. A més, es realitza en un lloc emblemàtic com és L'Ermita, donant major visibilitat a aquest barri” ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports. 
 

Notícia publicada el 03 de Setembre de 2018