La Diputació concedeix a l'Ajuntament de la Vila una subvenció per a l'esterilització de gats de les colònies urbanes

  

La Diputació Provincial d'Alacant, per tercer any consecutiu, ha subvencionat a l'Ajuntament de la Vila Joiosa el seu programa per al tractament d'esterilització de colònies urbanes de gats sense propietaris. L'ajuda per a 2018 ascendeix a un total de 2.320,78€.  
 
La Regidoria de Medi Ambient, que dirigeix Pedro Alemany, és l'encarregada de dur a terme aquest projecte. L'edil es va reunir la setmana passada amb els veterinaris del municipi i amb SPAV, per a coordinar la col·laboració i accions a dur a terme dins de la campanya de captura, esterilització i solta de gats de les colònies urbanes sense propietari.
 
La campanya CES es realitzarà en el període comprés entre l'11 de setembre i el 22 d'octubre de 2018. Per a esterilització dels exemplars capturats durant la campanya col·laboraran, per torns, les clíniques veterinàries del municipi: Clínica Veterinària Almar, Clínica Veterinària Capicua, Clínica Veterinària Fauna, Clínica Veterinària Juan Miguel Llinares i Clínica Veterinària La Vila.
 
Els voluntaris de SPAV col·laboraran en la recollida dels animals, trasllat al veterinari i posterior solta en les corresponents colònies. Els ciutadans podran col·laborar contactant amb el departament de Medi Ambient i facilitant les dades per a localitzar les colònies de gats sense propietari.
 
D'altra banda Pedro Alemany ha recordat que “des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha destinat una partida de 10.000 € per a ampliar el nombre d'esterilitzacions d'aquests felins, per a evitar que la població cresca de manera desmesurada”. 
 

Notícia publicada el 04 de Setembre de 2018