La Vila Joiosa obri el termini d'inscripció per al Programa d'activitats esportives d'hivern

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria d'Esports, ha posat en marxa el Programa d'activitats físiques i esportives «La Vila en moviment». La inscripció a les activitats roman oberta des del passat 17 de setembre en l'Oficina d'Esports del pavelló Marta Baldó.

 

Aquesta nova edició del Programa municipal d'esports d'hivern compta més de 15 activitats esportives, repartides en tres categories segons el rang d'edat dels participants. Així mateix, algunes de les activitats inclouen cursos d'iniciació i perfeccionament segons el nivell de les persones interessats.

 

Els xiquets podran gaudir d'activitats físiques com ara balls, taekwondo, patinatge, karate, gimnàstica artística i ciclisme. A més, aquest programa inclou altres esports, com ara futbol sala, pequerugbi, básquet o handbol.

 

Per al públic adult s'han programat exercicis de manteniment, activitats terapèutiques o classes de pilates, circuit training o aero-zumb. A més, s'han preparat una sèrie d'activitats de manteniment per a la tercera edat.

 

«Des de la Regidoria apostem per mantindre activa la ciutadania, deixar de costat el sedentarisme i facilitar l'activitat física a través d'aquest Programa, que compta amb una gran varietat de disciplines per a arribar al major nombre de persones possible», indica José Ramón Uclés, regidor d'Esports de la Vila Joiosa.

 

Les inscripcions podran realitzar-se en l'Oficina d'Esports, situada al poliesportiu Marta Baldó (C/ Triana, s/n), a través del formulari d'inscripció que es pot sol·licitar per correu electrònic a vilajoiosa@serviciosdeportivos.es o en l'Oficina.

 

En les dades adjuntes pot descarregar el Programa.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 19 de Setembre de 2018