La Vila Joiosa rep l'artista Vicent Boïl en una conferència sobre la seua obra pictòrica

L'artista comptarà els detalls de la seua obra als assistents el pròxim 21 de setembre a les 19.00 hores al Teatre Auditori

  

La Vila Joiosa rep l'artista valencià Vicent Boïl, que impartirà una conferència sobre la seua obra «Díptic», divendres que ve 21 de setembre a les 19.00 hores en el Teatre Auditori de la Vila Joiosa.

 

«Descobreix una obra d'art de Vicent Boïl a la Vila Joiosa» és el títol d'aquesta conferència, en la qual l'artista descobrirà a la ciutadania tots els secrets de la seua obra pictòrica i compte, a més, amb el patrocini de l'Institut de Cultura Juan Gil-Albert de la Diputació d'Alacant.

 

Vicent Boïl (Guadassuar, 1972) és llicenciat per la Facultat de Belles arts de Sant Carles de València. L'autor ha sigut seleccionat i premiat en nombrosos certàmens nacionals de pintura i cartells, a més d'exposar la seua obra en diferents municipis d'Alacant, València i les Illes Balears. El seu taller es troba a Eivissa i a la Vila Joiosa.

 

L'obra de Boïl es caracteritza per la mescla de composicions abstractes de «terres i mars de colors» que recorden núvols i suggereixen atmosferes d'aigua i torrents. En el seu treball destaquen el gest i el color dels seus traços que permet expressar moviment, forma i profunditat amb una gamma de marcats contrastos de colors vibrants i harmoniosos.

 

«És un orgull per a la Vila Joiosa comptar amb la presència d'un artista notable entre els seus carrers. Estem segurs que Boïl deixarà un gran sabor de boca a la ciutadania en una vesprada en la qual explicarà els detalls més personals i inclusius de la seua obra», afig M. Ángeles Gualde, regidora de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

Notícia publicada el 20 de Setembre de 2018