La Vila Joiosa trau a licitació les obres del passeig marítim de la Cala

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha tret a licitació les obres de millora i l’ampliació del passeig marítim de la Cala. El contracte tindrà un cost de 473.178,73 euros i té com a objectiu millorar la funcionalitat i l'estètica de la zona. El projecte busca donar continuïtat a l'actual passeig i millorar la fluïdesa de la circulació tant de vehicles com de vianants.

 

Les obres, per a les quals s'utilitzaran materials de gran qualitat i durabilitat, milloraran la pavimentació del passeig amb lloses de granit i el disseny del tractament del mur de formigó existent. El projecte contempla que el passeig tinga una amplària mitjana de cinc metres destinat a ús exclusiu per als vianants on es col·locaran bancs i papereres. També es pavimentarà la zona d'aparcament amb la seua respectiva senyalització vertical i horitzontal, així com una nova distribució de les places d'aparcament.

 

«Un nou pas per al projecte d'aquest passeig tan demandat pel veïnat. Esperem que prompte es puga gaudir d'aquest; per això, en el Plec de condicions premiarem les empreses que es comprometen a escometre les obres en menor termini, amb un mínim de 8 setmanes» ha declarat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

Notícia publicada el 27 de Setembre de 2018