L'Ajuntament de la Vila Joiosa posa en marxa el pagament telemàtic i amb targeta de taxes i impostos

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa continua donant passos cap a la modernització de l'administració. Una vegada instaurada l'administració electrònica una altra de les mesures, molt demanda, ha sigut facilitar el pagament de taxes i impostos als ciutadans mitjançant un contracte amb una entitat financera que preste el servei de pagaments telemàtics i amb targeta.

 

El consistori ha obert un període d'adjudicació del contracte per a la selecció d'entitats financeres de col·laboració amb la recaptació de cobraments municipals i col·laboració en la recaptació d'ingressos.

 

«L'Ajuntament continua modernitzant-se i facilitant els tràmits a la ciutadania i a empreses proveïdores i col·laboradores. Gràcies a les noves plataformes de pagament el veïnat que vinga a fer gestions estalviarà temps per no haver de desplaçar-se a les entitats financeres, i gràcies també a l'administració electrònica: determintas pagaments i gestions es podran fer des de casa» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

El contracte contempla la recaptació d'ingressos abonats mitjançant targeta de crèdit o dèbit en terminals punt de venda TPV virtual (passarel·la); la prestació de servei de pagament telemàtic a través del web de l'Ajuntament mitjançant passarel·la de pagament i la recaptació d'ingressos abonats per targeta de crèdit o dèbit en terminals punt de venda TPV pc presencial instal·lat en el centre gestor de l'ingrés.

 

Notícia publicada el 03 d’Octubre de 2018