Benestar Social prepara diferents activitats per a la tercera edat

  

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat una àmplia programació d'activitats, emmarcades en el Mes de la gent gran i en el programa Activa-T, dirigides a la població de gent gran del municipi.

 

El Mes de la gent gran, realitzat durant aquest mes d'octubre, recull una sèrie de xarrades, tallers i rutes amb la finalitat de fomentar l'activitat física i psicològica de les persones grans de la Vila Joiosa. Per a això, experts en tercera edat de l'empresa Asistenzia i de la Guàrdia Civil impartiran una sèrie de xarrades sobre ajuda a domicili, seguretat, malalties i nutrició, distribuïdes, respectivament, en els dies 4, 17, 18 i 25 d'octubre en les instal·lacions del Centre Social Llar del Pensionista.

 

Els majors podran participar en els tallers ‘Reminiscències: el llibre de la vida’, durant els dies 8, 10 i 11 d'octubre, i Risoteràpia, el dijous 25, impartits en el Centre Social. Risoteràpia la durà a terme l'empresa Atenzia. També s'ha programat una ruta a peu i un esmorzar saludable per l'entorn del municipi per al pròxim 19 d'octubre a les 10.00 hores. Així mateix, tindrà lloc una jornada convivència el pròxim 11 d'octubre a les 19.30 hores en la cafeteria del Centre Social.

 

D'altra banda, la Regidoria ha posat en marxa el programa Actíva-T, dirigit a persones grans empadronades a la Vila Joiosa, persones jubilades o prejubilades, en el qual s'ofereixen diverses activitats, com a cursets sobre noves tecnologies, tallers de cures o jornades físiques, distribuïdes en els pròxims mesos.

 

«Des de Benestar Social pretenem aconseguir l'augment i la millora de la qualitat de vida de la població de gent gran del municipi. Per a això, presentem aquesta proposta d'activitats amb la finalitat que puguen crear i mantindre bons hàbits mitjançant l'exercici físic, el control emocional i l'aprenentatge de cures bàsiques en aquestes edats», assegura José Ramon Uclés, regidor de Benestar Social de la Vila Joiosa.

 

Per a inscriure's a tots dos programes s'haurà d'emplenar una fitxa d'inscripció i entregar-la en el Departament de Benestar Social en el Centre Social Llar del Pensionista.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 03 d’Octubre de 2018