El CDIAT de la Vila augmenta les seues places en un 133 %

Aquesta millora es deu a l'increment de la subvenció de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives

  

El Centre d'Atenció i Estimulació Primerenca (CDIAT) de la Vila Joiosa ampliarà les seues places en un 133 %. La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha incrementat la subvenció a favor de l'Ajuntament per a aquest servei municipal, que fins ara atenia a 60 xiquets.

 

L'increment pressupostari es tradueix en l'augment a 140 places d'atenció a menors de 0 a 6 anys. Aquest servei, que es desenvolupa en la Llar del Pensionista, té com a objectiu donar resposta, tan prompte com es puga, a les necessitats transitòries o permanents que presenten els xiquets amb trastorns en el seu desenvolupament o que tenen el risc de patir-los.

 

L'Ajuntament de la Vila Joiosa va signar un nou contracte per a dotar a aquest servei el passat 5 d'octubre. L'empresa adjudicatària ha sigut l'Associació APSA d'Alacant que treballa des de 1961 per a millorar la qualitat de vida de persones amb diferents capacitats i ha gestionat el CDIAT en els últims anys.

 

«L'augment de places del CDIAT era un dels objectius de la regidoria de Benestar Social; l'atenció primerenca és fonamental per a l'òptim desenvolupament de xiquets i tracta possibles alternacions o deficiències. És per això que no podem deixar cap xiquet sense aquesta i hem treballat fins aconseguir aquesta subvenció» ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social.

 

Notícia publicada el 19 d’Octubre de 2018