La Vila Joiosa presenta la X Edició de ‘Con G de Tapas’

Se celebra entre el 26 d'octubre i el 4 de novembre i participen 17 establiments, tres més que l'any passat

  

La Vila Joiosa inaugura demà una nova edició de ‘Con G de Tapas’, la ruta gastronòmica pels establiments de la localitat que tindrà finalitzarà 4 de novembre. El Saló Don Pedro de la finca de la Barbera ha acollit aquest matí la presentació oficial de la seua X edició. L'acte ha comptat amb la presència de la gerent de l'Associació Vilera d'Empresaris (AVEA), Marisol Detlie; l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú; la regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés, el rei moro, Vicente Sivera, i el rei cristià, David Hontoria.

 

En aquesta edició participen 17 establiments, tres més que l'any passat: Nou Pla de Merche, Tapería el Pont, Terrassa El Bodegó, El Bodegó Marinero, La Taverna del Gos, Rte. Pizzería da Marc, La cazuelita, Los Serrano, Galera Café Casino, Chiringuito Nuevo Varadero, Sole Mare Pizza, Fusión Gastrobar, Quédate, Cervercería Gambrinus, Cafetería Lara, Wall Street i La Tapería Gambrinus.

 

Com en la passada edició, està en marxa la web-app d'AVEA, www.congdetapas.com, que recull totes les dades i característiques dels establiments participants en l'esdeveniment, juntament amb els de les seues tapes. L'any passat aquesta web-app va registrar quasi 9.000 visites i més de 72.000 clicks.

 

La regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés, ha volgut agrair la participació de tots els establiments i l'organització d'aquest esdeveniment gastronòmic «que fomenta el turisme, la gastronomia i posa en valor el producte de la nostra llotja».

 

Cal destacar que part dels fons recaptats en aquest esdeveniment aniran destinats a cobrir despeses de les festes dels reis d'enguany. A més, ‘Con G de Tapas’ realitzarà, com és habitual una donació a una ONG local. El preu és de 10 euros i inclou 4 tapes i 4 begudes.

 

AVEA ha organitzat, com és habitual, tres concursos que premien tant els establiments com els participants. Les persones que s'acosten a tastar les tapes podran votar en la web-app d'AVEA quina és la millor tapa i la millor tapa de marisc de la Llotja de la Vila, que enguany hi ha 7. A més, s'ha organitzat un concurs de la millor fotografia de la tapa en Facebook. La millor tapa s’emportarà 250 euros, la millor tapa de peix 100 euros en peix i marisc i la millor foto, un sopar tant per a l'autor de la foto com per a l'establiment.

 

«G de Tapas continua creixent, gràcies a l'esforç d'AVEA, de tots els establiments participants i de la Regidoria de Foment Econòmic, i és ja un esdeveniment molt consolidat i que ha traspassat les nostres fronteres. Cada vegada són més les persones de poblacions veïnes les que vénen a degustar les excel·lents tapes i, de pas, a col·laborar», ha destacat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 25 d’Octubre de 2018