Benestar Social posa en marxa dos cursos formatius dins el programa d'itineraris integrats

  

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha posat en marxa els cursos programats dins de l'oferta formativa dels mesos d'octubre a desembre de 2018 en el Centre d'Inclusió comunitària ‘Barri Antic’.

 

Està formació està dividida en dos itineraris. El primer dels cursos, ‘Manteniment d'edificis’, va començar el 15 d'octubre i consta de 80 hores de part teòrica, en les quals s'adquiriran les nocions bàsiques sobre control i manteniment operatiu d'edificis, neteja, muntatge i manteniment d'instal·lacions de lampisteria, electricitat i prevenció de riscos laborals; i 40 hores de pràctiques no laborals en empreses.

 

El segon curs està dirigit al sector comerç, ‘Caixer-reposador’, i es va iniciar el 16 d'octubre. Es divideix en 100 hores de teoria, on es desenvoluparan com a continguts principals: tècniques de venda, aprovisionament i magatzematge en la venda, gestió d'estocs i inventaris, operacions de caixa etc., i 60 hores de pràctiques no laborals.

 

Tots dos itineraris formatius es complementen amb l'accés a altres cursos, com són manteniment de piscines, carnet de manipulador d'aliments, carnet de manipulador de plaguicides d'ús fitosanitari bàsic i carnet d'operari/ària de carretó elevador.

 

Aquesta formació s'emmarca dins la segona edició consecutiva del projecte ‘Itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació i/o risc d'exclusió social’, que es realitza en la localitat gràcies a la subvenció concedida per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Comunitat Valenciana, cofinançada per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 02 de Novembre de 2018