Esports i Benestar Social organitzen la ‘I Eixida Biosaludable’ per la costa vilera

  

Les Regidories d'Esports i Benestar Social de la Vila Joiosa han organitzat la I Eixida Biosaludable, que recorrerà les nostres platges i que tindrà lloc el pròxim 18 de novembre. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de DYA La Vila Joiosa.

 

Aquesta marxa té com a objectiu fomentar els hàbits saludables alhora que els participants es delecten amb les boniques vistes de les platges i la costa vilera. El recorregut anirà per la platja Centre, el Port, platja Estudiants, Varador, Tio Roig i platja del Torres.

 

A l'arribada al Torres es realitzarà un taller impartit per DYA on es mesuraran diferents paràmetres, com ara el sucre o la pressió arterial per conscienciar als assistents de la importància de rebre una revisió mèdica de manera periòdica; a més, es prepararà un esmorzar frugal i s'explicarà els beneficis de les ametles per al consum humà.

 

Aquesta activitat s'emmarca dins el Pla de salut ‘Xarxa Salut’, al qual l'Ajuntament s’ha sumat amb l'objectiu de donar un enfocament saludable en tots els àmbits de la gestió municipal, que abasta matèries tan diverses com seguretat, educació, esports, urbanisme, sanitat, etc.

 

Per a inscriure's a la marxa, de manera gratuïta, s'haurà d'anar al Poliesportiu Marta Baldó o trucar al telèfon 96 650 84 60.

 

Notícia publicada el 02 de Novembre de 2018