L'artista Salvador González Albaladejo dóna una pintura a l'Ajuntament de la Vila Joiosa

  

L'artista Salvador González Albaladejo ha fet lliurament aquest matí d'una de les seues pintures a l'Ajuntament de la Vila Joiosa, com a símbol d'agraïment al municipi. L'obra s'emmarca dins la seua col·lecció ‘Encuentros con la luz 2’, la qual es va exposar el mes de desembre passat en la Barbera dels Aragonés, i en aquesta s'aprecia una de les façanes més característiques de la Vila al costat de la mescla de colors abstractes i figuratius pròpia de la tècnica d'Albaladejo.

 

L'alcalde del municipi, Andreu Verdú, ha rebut Albaladejo en una trobada en el qual s'ha procedit a la donació de la pintura. Així mateix, el primer edil ha agraït aquesta mostra d'afecte al municipi i ha aprofitat per a felicitar l'obra i trajectòria de l'artista, que representa una “figura de l'art a la Vila Joiosa”.

 

“És un plaer comptar amb un artista com Albaladejo en el nostre municipi. La seua obra sap captar l'essència de la Vila, des de la llum que banya el nostre mar i dóna color als nostres carrers fins a la pintoresca arquitectura que envolta la localitat. És un honor que el consistori lluïsca una pintura d’aquest calibre”, ha comentat Verdú.

 

Sobre l'autor

 

Salvador González Albaladejo (Cartagena, 1945) càrrega amb una àmplia trajectòria com a artista durant diverses dècades i compta amb una extensa obra, la qual ha sigut guardonada en diversos certàmens i exposada en països d'Europa i Amèrica del Nord. L'autor resideix actualment a la Vila Joiosa, entorn que serveix d'inspiració per a les seues pintures.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 08 de Gener de 2019