El Teatre Auditori de la Vila viatja a Hollywood amb ‘Bette and Joan’

  

El Teatre Auditori de la Vila Joiosa acull la representació de l'espectacle Bette and Joan (Descalzos Producciones, Saga Producciones & Txaló Produkzioak) dissabte que ve 9 de febrer a les 19.30 hores.

 

Bette and Joan narra la vida de dues estreles de Hollywood que, en la decadència de les seues carreres, s'uneixen per al rodatge del llargmetratge de culte Qué fue de Baby Jane. Malgrat les seues diferències, les protagonistes unifiquen els seus talents per a intentar tornar al lloc més alt de la fama.

 

L'obra dirigida per Carlos Aladro i protagonitzada per Yolanda Arestegui i Goizalde Núñez, amb escenografia d'Anselmo Gervoles, fa que l'espectador compartisca un dia amb Bette Davis i Joan Crawford en els seus camerinos de Hollywood, després de la seua transformació en Jane i Blanche Hudson, dues germanes que comparteixen una terrible història.

 

El seu autor, Anton Burge, a través de declaracions i documents gravats, aconsegueix ficar el públic en la pell d'aquestes icones del cinema de Hollywood i descobreix les seues pors, ambicions, traïcions, odis, amors i desamors. Bette and Joan aconsegueix fer riure, emocionar i descobrir les pors d'algunes actrius en la seua maduresa.

 

L'obra està dirigida a joves i adults, té una durada de 85 minuts i les entrades poden adquirir-se en les taquilles del teatre a un preu de 8 euros.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 05 de Febrer de 2019