A l'abril, lectures mil

Fent de La Vila una biblioteca!

  

Per celebrar els diferents dies dels llibres durant el mes d'abril, 02 d'abril "Dia del llibre Infantil i Juvenil" i “Dia del Llibre” (23 d’abril), des de la Biblioteca Pública Municipal “Cristóbal Zaragoza” , el Departament de Cultura de l'Ajuntament de La Vila Joiosa i AVEA, us presentem una divertida i diferent iniciativa de visibilitat dels llibres i de foment dels serveis bibliotecaris: "A L’ABRIL, LECTURES MIL”.

Esta activitat consisteix en fer de La Vila Joiosa un gran aparador de llibres, és a dir, fer de La Vila una gran Biblioteca oberta al carrer, on la ciutadania trobarà, al llarg de la durada de l’activitat, llibres de la BPM “Cristóbal Zaragoza” exposats als seus establiments, comerços i tendes habituals, i amb la possibilitat de endur-se'ls en préstec.

Cada establiment participant ha triat els llibres:  la temàtica i/o el gènere, la llengua, etc. Així hi participen 45 establiments i Vilamuseu. En total, hi ha al carrer amb "A L’ABRIL, LECTURES MIL”, més de 500 llibres per convertir La Vila Joiosa en una gran biblioteca al servei de la ciutadania.

Enguany també hem preparat un concurs de PUNTS DE LLIBRE. Agafeu les bases i la plantilla de participació a qualsevol dels establiments participants. Heu de saber que el tema central per al disseny del marcapàgines és el derelicte Bou-Ferrer. Una vegada tingueu el vostre disseny enllestit, recordeu lliurar-lo a Vilamuseu o a la Biblioteca.

On trobaràs llibres? I també plantilles per al concurs de PUNTS DE LLIBRE?

FERRETERIA VILAMAR
ESPECIALITATS LLORET
RINCÓN DE ARTE J. MORALES
DECORACIONES MARIN
EL MON
NATURAL OPTICS LARROSA
ESTABLECIMIENTOS EL BARCO
ESTANCO Nº 2
FENOLL
REGALS BEGOÑA
SEBOLETO
BATÁ
MANEL
FLORS I FULLES
DON PRECIO
CENTRE OPTIC LA VILA
CLICK CLICK TENDA D'INFÒRMATICA
MENTA
PARAÍS DESCANS
ENIGMA
ESPORTS KUMGANG
KICKERS
YOYÓ Y TUTÚ
LES COSES D'ISA
RESTURANTE LOS SERRANO
LA CAZUELITA
HOTEL BAR CENSAL BY LOS SERRANO
QUÉDATE
LA TAPERÍA DE GAMBRINUS
TABERNA TRES 14 BY PINET
CAFETERÍA LARA
GUARDIOLA D'HOMENS
VIAJES LA VILA TRAVEL
GRUPO II INMOBILIARIA
JAUJA COMUNICACIÓN GRÁFICA
FOTO- ESTUDIO PACO LLORET
LA TAVERNETA DEL GOS
WALL STREET
AVEA
BARBER SHOP
DON PRECIO PUENTE
PUUR FOOD AND DRINKS
TOT COLOR
MODE

 

Notícia publicada el 09 d’Abril de 2019