La finca de la Senyoreta de l’Hort acull la XV edició de la Mostra del Vi de la Vila Joiosa

Aquesta nova edició se celebrarà el 17 de maig i la seua nova ubicació permetrà ‘ampliar la capacitat d'aforament i la seguretat’, segons apunta la regidora Marta Sellés, en una jornada que atraurà a més de 1.000 visitants

  

La 15a Mostra del Vi de la Vila Joiosa se celebrarà divendres que ve 17 de maig en la finca de la Senyoreta de l’Hort, un espai situat en el barri antic i la platja Centre del municipi que permetrà “ampliar la capacitat d'aforament i la seguretat durant l'esdeveniment, perquè s'espera l'arribada de més d'un miler visitants a aquesta nova edició”, ha apuntat la regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés.

 

La Mostra del Vi compta amb la col·laboració en l'organització de Bodegas Fincal i Especialitats Lloret. A més, com en les anteriors edicions, participaran les parades del Mercat Central que elaboraran les seues tapes, com ara Ca Barto, Peixos Laumar, A Taula i Forn d’Aznar; al costat de la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa, Xocolates Valor, Salazones Alma Marina i Quesos La Antigua. El cost dels tiquets és el mateix, 10 euros, i es podrà adquirir de forma anticipada en l'Oficina de Turisme del xalet Centella.

 

L'esdeveniment donarà començament a les 19.00 hores per als sectors professionals amb un tast de fondellol a càrrec d'Alberto Poveda, de Bodegas Monovar. L'obertura al públic es durà a terme a les 20.00 hores amb dos tastos de fondellol, un durant l'inici de la jornada i un altre a les 21.00 hores, prèvia inscripció en l'Oficina de Turisme.

 

La vetlada estarà amenitzada per l'orquestra ‘La Gran Babylon’ i, com a novetat, s’hi presentaran les jornades de l'arròs que tindran lloc les pròximes setmanes. Així mateix, els restaurants participants en la XIX Mostra de Cuina Marinera estaran presents en aquesta edició, en la qual realitzaran les seues millors tapes; entre ells es troben Zerca, Tapería Gambrinus, La Caravelle, Taverna Tres14 by Pinet, Hogar del Pescador, Elordi, El Pòsit i Ca Marta.

 

“La Senyoreta de l’Hort és un magnífic espai en el qual celebrar aquesta nova edició de la Mostra del Vi, ja que en anteriors edicions hem rebut més de 1.000 visitants i enguany esperem superar-los”, ha comentat Sellés. “La finca està situada en un lloc emblemàtic de la Vila, en primera línia de la platja Centre i en els voltants del barri antic, a més les seues dimensions permeten acollir més aforament i una millor distribució, així com ampliar la seguretat en la jornada”, afig Sellés.

 

Notícia publicada el 14 de Maig de 2019