La Vila Joiosa, seu de la final del Campionat Autonòmic de Bàsquet de la Comunitat Valenciana

Els partits començaran a les 10.00 hores en el pavelló Maisa Lloret, on es realitzaran activitats paral•leles entre les assistents

  

La Vila Joiosa es convertirà dissabte que ve 18 de maig en la seu de la final del Campionat Autonòmic de Bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual. La jornada començarà amb els partits a les 10.00 hores en el pavelló Maisa Lloret on, a més, es realitzaran activitats paral·leles per als equips participants.

 

Els equips que es disputen el títol del campionat autonòmic són el club amfitrió Bàsquet la Vila; l'actual Campió Autonòmic, Alter Valencia; l'equip inspirador de la pel·lícula ‘Campeones’ Aderes Burjassot, i l'il·licità Deporte sin Adjectivos.

 

Després dels partits, que es disputaran de 10.00 a 14.00 hores, eixirà proclamat l'equip campió de bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana.

 

De manera paral·lela, s'han organitzat activitats lúdiques, com un concurs d'habilitats per als equips participants, música i un aperitiu final per a tots els participants.

 

El campionat, organitzat per FEDI Comunitat Valenciana, compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, el Club de Bàsquet La Vila, el Centre Ocupacional i Residència les Talaies i ASMIVI.

 

Recollida de residus en el Pantà

 

D'una altra banda, la Regidoria d'Esports també organitza una recollida de residus en el pantà de l’Amadòrio, al costat de Grupo Brotons i amb el patrocini de Coca-Cola. La inscripció és gratuïta, prèvia inscripció en el web del Grupo Brotons, i l'eixida serà a les 10.00 hores des del pàrquing del pantà.

 

Notícia publicada el 15 de Maig de 2019