La Vila Joiosa celebra la ‘IX Setmana de l’Arròs’

La presentació d'aquesta cita gastronòmica serà el 17 de maig i comptarà amb la presentació dels plats que serviran els 12 restaurants participants

  

La Vila Joiosa es prepara un any més per a celebrar la novena edició de la seua ja tradicional ‘Setmana de l’Arròs’, en la qual 12 restaurants del municipi oferiran una degustació dels seus plats estrela, amb l'arròs com a ingredient principal, entre el 31 de maig i el 9 de juny.

 

La presentació d'aquesta jornada arrossera tindrà lloc el pròxim 17 de maig a les 20.00 hores durant la celebració de la ‘XV Mostra del Vi’, cita a la qual assistiran els 12 restaurants participants per a mostrar al públic els plats que se serviran durant aquestes dates.

 

Al llarg d'aquesta setmana, la ciutadania vilera i els visitants podran gaudir de variats menús, els quals inclouen dos entrants, un plat d'arròs i postres, amb un cost de 25 euros per persona. Entre els restaurants participants es troben Ca Marta, Casa Elordi, Club Nàutic, El Pòsit, El Trébol, Hogar del Pescador, La Caravelle, Tapería Gambrinus, La Voreta, Taverna Tres14 by Pintet, Amor Varadero i Zerca.

 

Aquesta setmana gastronòmica “mostra les diferents varietats de plats que es poden realitzar amb un mateix ingredient com a base, l'arròs. Estem segurs que cadascun dels dotze restaurants participants en aquesta edició realitzaran uns magnífics menús que deixaran molt satisfets a tots aquells que s'acosten a provar-los”, ha comentat la regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés.

 

Així mateix, aquesta cita gastronòmica comptarà amb diferents sortejos de menús, durant la presentació el 17 de maig com en la pàgina de Facebook i els perfils socials de la Vila Gastronòmica. Els comensals seran obsequiats amb una entrada per a visitar Vilamuseu amb la compra de cada menú.

 

Aquesta cita “tan consolidada en el municipi”, segons ha apuntat Sellés, contribueix a “impulsar la gastronomia vilera i donar visibilitat als restaurants locals, ja que la seua participació en aquesta jornada ens permetrà gaudir de diversos plats preparats amb un dels ingredients que més ens caracteritza”, ha afegit.

 

Notícia publicada el 15 de Maig de 2019