L'Ajuntament rep els membres de l'equip Tarasca de ‘dragonboat’ del Club Nàutic de la Vila després del seu pas pel Campionat del Món a Tailàndia

Facebook logo    Twitter logo

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Isabel Perona, han rebut hui l'equip Tarasca de dragonboat del Club Nàutic de la Vila després de la seua excel·lent participació en el Campionat del Món celebrat en Pattaya, Tailàndia.

 

Els membres d'aquest equip han participat al costat d'altres companys representat a Espanya en aquest campionat, en el qual hi havia més de 4.000 esportistes de 30 països. Els espanyols s'han alçat amb tres medalles de plata en mixt júnior en distàncies de 2.000, 500 i 200 metres i 2 medalles de bronze en el femení juny de 2.000 i 200 metres.

 

La meitat de la tripulació dels vaixells júnior espanyols eren components del Club Nàutic de la Vila Joiosa: Carlota Ferrer, Rosa Llorca, Sara Mengual, Ana Serralta, Paula Muñoz, Toni Pascual, Joan Gomis, Marc Coloma, Pepe Casamayor i l'entrenador Jero Jover.

 

“L'esport nàutic sempre ha sigut un referent a la nostra ciutat i aquest equip és una prova d'això, de la gran qualitat dels nostres esportistes que malgrat la seua joventut s'esforcen dia a dia per millorar. Volem agrair-los que el nom de la Vila arribe tan lluny gràcies als seus èxits”, ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 03 de Setembre de 2019