El ‘Proyecto Racó del Conill Nudista’ va homenatjar a Antonio Torralbo per la seua tasca i cura de la cala durant dècades

Facebook logo    Twitter logo

Divendres passat 30 d'agost es va celebrar en la cala vilera del Racó del Conill un homenatge a Antonio Torralbo, en agraïment a la seua dedicació durant més de dues dècades a la cura i neteja d'aquest paratge naturista. El col·lectiu ‘Proyecto Racó del Conill Nudista’ ha sigut l'organitzador de l'esdeveniment, i va comptar amb la presència de Jose Carlos Gil, edil de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

 

L'acte va comptar amb l'assistència de més de 60 persones que van voler transmetre a Antonio l'agraïment per la seua tasca desinteressada i continu esforç per mantindre la platja en les millors condicions per al gaudiment dels qui s'acosten a aquest lloc. Més de cent persones han col·laborat econòmicament i han permés sufragar les despeses de l'esdeveniment, obsequis per a l'homenatjat i un posterior berenar per als assistents.

 

A més del suport popular, l'esdeveniment també va comptar amb el suport institucional de diverses regidories de l'Ajuntament de la Vila Joiosa per a la seua organització i desenvolupament. Marta Sellés, regidora de Platges i Turisme, va agrair en un text "la tasca altruista i desinteressada” d'Antonio, sent aquesta un exemple per a molts i que, per desgràcia, no sempre ha sigut reconeguda". Amb aquest “xicotet però sincer homenatge, el consistori viler dona les gràcies a Antonio Torralbo per ensenyar a les generacions posteriors el valor de l'ecologisme i el naturisme" va destacar Jose Carlos Gil, regidor de Medi Ambient. Seguidament, Jose Carlos Gil va descobrir, al costat de l'homenatjat, un xicotet monument commemoratiu sufragat pel col·lectiu popular.

 

La tasca d'Antonio Torralbo també va comptar amb el suport d'Ismael Rodrigo, president de la Federació Espanyola de Naturisme, qui va dedicar un text que es va llegir durant l'homenatge. En aquest, es va ressaltar la figura i obra d'Antonio, a més de la seua filosofia naturista.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 04 de Setembre de 2019