Esports tanca l'estiu amb la participació de centenars de vilers en les seues activitats

Facebook logo    Twitter logo

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha tancat un nou estiu en la qual centenars de vilers de totes les edats han gaudit d'activitats esportives.

 

Més de 400 xiquets, tot un rècord comparat amb anys anteriors, van participar en l'escola d'estiu Mare Nostrum. Una escola molt dinàmica en la qual es prima fer esport i es combina amb aprenentatge i visites culturals. Els participants han realitzat diferents projectes, com ara ‘bandera blava’, on han aprés la importància mediambiental de les platges, o ‘tots sumem, un projecte basat en la inclusió. A més, ‘Les tres r’ ha posat l'accent en l'ecologia aprenent a reciclar, reutilitzar i reduir.

 

Per als adults durant l'estiu es van oferir activitats esportives a la platja Centre. En els mesos de juliol i agost els vilers i visitants van gaudir d'aquagym i pilates gratuït en la zona de la Basseta de l'Oli de la mà de Miguel Olcina, Enrique Pulido i Bea Infante. La participació ha sigut molt bona amb dies de fins a 150 participants.

 

“Un any més l'esport ha estat molt present durant l'estiu a la Vila. Voldria agrair la confiança dels pares que, any rere any, apunten els seus fills a l'escola d'estiu i de les persones que acudeixen a la platja a mantindre's en forma. A més, m'agradaria destacar la tasca exercida pels monitors durant aquests mesos creant un bon ambient de treball i dinamitzant l'escola i les activitats”, ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 04 de Setembre de 2019