El Teatre Auditori de la Vila Joiosa acull aquest cap de setmana ‘La Celestina’ de Bambalina Teatre

  

Una representació nova de la clàssica obra del segle XV La Celestina, de Fernando de Rojas, arriba al Teatre Auditori de la Vila Joiosa. En aquesta ocasió, La Celestina ve de la mà de la companyia Bambalina Teatre Practicable, que serà l'encarregada de posar-la en escena dissabte que ve 14 de setembre.

 

La versió del clàssic de Fernando de Rojas presenta un muntatge per a dos actors on els titelles són els protagonistes d'una posada en escena banyada en una riquesa visual atípica en una obra d'aquestes característiques. Amb intenció de representar les lletres castellanes del segle XV, la famosa tragicomèdia de Calisto i Melibea manté la poesia i el gust compositiu de l'autor recolzant-se en la síntesi i un vocabulari més assequible.

 

En l'extensa trajectòria de la companyia Bambalina Teatre Practicable, no resulta difícil representar una obra com ”La Celestina” de Fernando de Rojas. En el seu repertori s'han anat representant al llarg dels molts anys obres d'autors clàssics, tals com El Quijote, Cyrano de Bergerac, Ubú, Historia del Soldado, Carmen i El jorobado de Notre Dame, entre d’altres; havent-se consolidat aquesta línia de treball com una qualitat artística que identifica i prestigia la companyia, fins al punt d'arribar a concedir-se-li per la seua obra La Celestina diversos Premis de les Arts Escèniques Valencianes en 2018, a la millor direcció escènica, millor adaptació de text, millor actriu i millor espectacle teatral.

 

El teatre La Celestina s'escenificarà el pròxim 14 de setembre. Dirigida a un públic de totes les edats, l'obra compta amb una durada de 80 minuts i es representarà en castellà. El preu de l'entrada és de 4 euros i les entrades poden adquirir-se en www.instanticket.es o en la taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa, oberta en horari de dilluns, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores, dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores, i una hora abans de l'actuació.

 

Totes les imatges

Notícia publicada el 09 de Setembre de 2019