L'Ajuntament estalviarà 53.000 euros per avançar el pagament d'interessos d'una sentència de 2013

Facebook logo    Twitter logo

L'Ajuntament de la Vila Joiosa presentarà en el pròxim Ple la proposta de modificació del pagament dels interessos deguts a la UTE Acceso Avenida País Valencià per la condemna produïda l'any 2013 per les obres d'accés per mitjans electromecànics des del passeig Dr. Esquerdo fins a l'avinguda País Valencià. D'aquesta manera s'estalviarà uns 50.000 euros a les arques municipals. 

 

El consistori avançarà el pagament previst d'interessos per a estalviar. Les previsions de pagament estimaven un muntant de 479.391,65 € i amb aquesta modificació s'abonaran 426.234,14 €, 53.157,51 € euros menys.

 

“Continuem apostant per sanejar els comptes i saldar com més prompte millor els deutes contrets abans d'entrar a governar per a minimitzar els pagaments d'interessos i, així, que l'Ajuntament tinga més liquiditat per a invertir en altres qüestions necessàries per al poble”, ha finalitzat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

Els interessos provenen de la sentència TSJCV 2/2013, en relació amb les obres d'accés per mitjans electromecànics des del passeig Dr. Esquerdo fins a l'avinguda País Valencià. Davant la situació econòmica es va establir un pla de pagaments de quotes i interessos.

 

Notícia publicada el 12 de Setembre de 2019