Comunicat oficial respecte als recents 4 casos positius per coronavirus notificats per Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública a la Vila Joiosa

Des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa demanem a tota la població tranquilitat, prudència i seguir les recomanacions sanitàries i de salut pública d'interés general

Facebook logo    Twitter logo
L'Ajuntament de la Vila Joiosa vol transmetre un missatge de tranquil·litat i serenitat a la població davant els recents 4 casos positius per coronavirus notificats per Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la localitat.
 
Les persones han sigut identificades, es troben en bon estat de salut i estan aïllades guardant quarantena sota la vigilància del departament de salut de la Marina Baixa i el CSI l'Almàssera de Tonda de la Vila Joiosa. 
 
Els rastrejadors de sanitat s'han posat en contacte amb les persones que van tindre contacte amb els afectats i s'està portant un seguiment de l'evolució d'aquestes persones sense donar-se nous casos positius fins al moment, per la qual cosa no existeix motiu per a l'alarma social ni risc per a la població en general.
 
Des de l'Ajuntament de la Vila Joiosa demanem a tota la població prudència i seguir les recomanacions sanitàries i de salut pública d'interés general.
 
Recordem que l'ús de mascareta és obligatori per a majors de 6 anys en la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobe obert al públic; amb l'única excepció de platges, piscines, espais de naturalesa o esport, locals d'hostaleria i restauració mentre s'està consumint, i per a persones amb problemes respiratoris.
 
És aconsellable romandre atents a les informacions que es vagen comunicant des de les diferents administracions, per la qual cosa facilitem a continuació uns canals que permetran una actualització permanent de les informacions i recomanacions respecte al brot epidemiològic.
 
➡️ http://coronavirus.san.gva.es/es/inicio
 
➡️ https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludpublica/ccayes/alertasactual/ncov-china/home.htm
 
Des dels perfils oficials de l'Ajuntament de la Vila Joiosa s'actualitzarà amb més informació al respecte en cas de ser necessari.

Notícia publicada el 02 d’Agost de 2020