Quatre dècades d'art a través de la pintura en l'Espai d'Art Contemporani

  

L'Espai d'Art Contemporani de la Barbera acollirà a partir de demà l'exposició «4 Décadas: retrospectiva del artista» de Vincent Mckoy, un repàs per quatre anys d'obra d'aquest pintor a l'oli que ha retratat a importants artistes i cantants.

 

L'exposició, que s'inaugurarà hui 6 d'octubre als les 19.00 hores, estarà oberta fins al 26 d'octubre en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 hores i de 17.30 a 20.00 hores. Divendres a la vesprada estarà tancat.

 

L'artista és especialista en el retrat i el treball figuratiu. Vincent pinta principalment amb oli i el seu treball ha estat exposat a Anglaterra (incloent Harrods), Irlanda, Portugal, Espanya i els Estats Units. En 2001 va ser convidat pel ballarí portuguès Antonio Laginia per crear una exposició sobre la dansa i el moviment per a la inauguració del Palau Ribo Mar a Lisboa, Portugal.

 

El col·leccionista més famós de l'obra de Vincent és Michael Jackson, que va tenir diverses de les seves pintures en la seva col·lecció privada, encarregada per ell mateix. Michael va valorar el seu treball tant que va escriure: "Vincent, ets veritablement un mestre". Retrats d'aquest i altres artistes com Elvis es podran veure en aquesta exposició.

Totes les imatges

Notícia publicada el 06 d’Octubre de 2017