La Vila estudia adherir-se al Pla Edificant per a la construcció del CEIP Dr. Esquerdo i l'IES Marcos Zaragoza

  

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i la regidora d'Educació, M. de los Ángeles Gualde, han acudit aquest matí a la reunió organitzada pel Consell per a explicar el Pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius, Edificant. El consistori estudiarà l’adhesió per a la construcció del CEIP Doctor Esquerdo i l'IES Marcos Zaragoza.

 

Edificant és un pla impulsat per la Generalitat per completar el mapa d'infraestructures educatives. Per a això es signaran convenis amb els ajuntaments per construir o reformar els col·legis i instituts. El consistori serà l'encarregat, un cop adherit al Pla, de realitzar els projectes i executar les obres que seran costejades pel Consell.

 

«A la Vila portem anys reclamant noves infraestructures educatives, en l'actualitat el CEIP Gasparot ja ha iniciat el procés i està a punt de ser licitat per la qual cosa incloure en aquest pla retardaria la seva licitació; però tant l’Esquerdo com el Marcos Zaragoza també són imprescindibles. Per això estudiarem aquest nou pla per a poder realitzar nosaltres l'obra, el que escurçarà temps de burocràcia. Un cop es publique de manera definitiva el Decret llei corresponent veurem si complim amb tots els requisits i iniciarem el procés» "ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

Totes les imatges

Notícia publicada el 16 d’Octubre de 2017