La Vila Joiosa programa diferents activitats per a xiquets amb motiu de Halloween

  

Les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han organitzat diferents activitats per a nens amb motiu de la celebració de la festa de Halloween.

 

Les accions es repartiran en dos dies diferents, el 26 d'octubre, com a preludi a aquesta festa en què la por i els fantasmes són els principals protagonistes, Vilamuseu ha preparat una activitat molt especial. De 17.30 a 18.30 a la Barbera es comptaran antigues històries de por. El preu és de dos euros.

 

El dia de Halloween la festa serà al carrer, al parc de la Barbera i a la plaça de l'església de l'Ermita, per a xiquets de totes les edats. Hi haurà inflables, música i tallers terrorífics. Totes les activitats seran gratuïtes.

 

«La celebració de Halloween s'ha popularitzat molt al nostre país i per això volíem aprofitar per oferir activitats als més menuts. L'activitat de Vilamuseu té un caràcter més històric i cultural, ja que es comptaran històries de por relacionades amb la nostra finca del Barberà. El dia 31, dia de Halloween, serà un dia més lúdic amb tallers i inflables, però tot relacionat amb la celebració» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Cultura i Educació.

Notícia publicada el 23 d’Octubre de 2017