La Vila Joiosa presenta la IX Edició de ‘Amb G de Tapes’ i el nov WEB-APP d’AVEA

La nova edició se celebra entre el 27 d'octubre i el 5 de novembre i hi participen 14 establiments

  

La Vila Joiosa prepara una nova edició de «Amb G de Tapes», la ruta gastronòmica pels establiments de la localitat que tindrà lloc entre el 27 d'octubre i el 5 de novembre de 2017. El Saló Don Pedro de la finca del Barbera ha acollit aquest matí la presentació oficial de la IX edició. L'acte ha comptat amb la presència del president de l'Associació Vilera d'Empresaris (AVEA), Juan Francisco Muñoz; l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú; la regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés; el vicepresident de l'Associació Santa Marta, Julio Moreno; el Patró Major de la Confraria de Pescadors, José Ignacio Lloca, i els reis moro i cristià de 2018.

 

Aquesta edició, en la qual participen 14 establiments, compta amb una important novetat, el desenvolupament del web-APP de AVEA, www.congdetapas.com. En la presentació d'aquest matí s'ha mostrat l'eina digital, la qual recollirà totes les dades i característiques dels establiments participants en l'esdeveniment, juntament amb les de les seues tapes.

 

Els bars i restaurants participants en la IX edició «Amb G de Tapes» són: Bar Mi Bar, Quédate, Cervezería Gambrinus, Rte. Pizzeria Da Marc, La Tapería Gambrinus, Miami, El Forn d'Aznar, Cafeteria Finca de la Barbera dels Aragonés, Guzzi, El Bodegó Marinero, Galera Café Bar, Terrassa El Bodegó, Nou Pla de Merche i Cafeteria Lara.

 

La regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés, ha explicat l'èxit de l'anterior edició de «Amb G de Tapes» i ha animat a superar xifres en la següent edició: «aquest esdeveniment ofereix beneficis a la Vila Joiosa i fomenta la nostra gastronomia i el turisme».

 

Cal destacar que part dels fons recaptats en aquest esdeveniment aniran destinats a cobrir despeses de les festes dels reis d'enguany. A més, «Amb G de Tapes» farà una donació solidària al Centre d'Educació Especial El Secanet, al qual destinarà 30 cèntims per plànol venut.

 

En aquesta edició, igual que en les anteriors, AVEA ha organitzat tres concursos que premien tant els establiments com els participants. Les persones que s'acosten a degustar les tapes podran votar al WEB-APP d’AVEA quina és la millor tapa i la millor tapa de marisc de la Llotja de la Vila. Entre els votants i els establiments amb major quantitat de vots es realitzarà un sorteig que premia amb un viatge de cap de setmana, 100 € en marisc de la Llotja de la Vila i un sopar per a dues persones en un bar participant de la campanya per a la millor fotografia de Facebook.

Totes les imatges

Notícia publicada el 24 d’Octubre de 2017